Vielä kaivataan talkooporukkaa!

Vauhti ei edelleenkään ole ollut kovin kova Konttaisen saneeraustöissä. Talkootöistä ovat vastanneet lähinnä loppusyksystä Kemin Innon sekä talvisydämen Haukiputaan Heiton talkoolaiset. Nyt on kuitenkin valoa sen verran, että näillä näkymin heittolaiset saavat ylämajan työt valmiiksi helmikuun puoleen väliin mennessä. Jolloin se on kaikkien varattavissa. Tämän hetken varaustilanne on löydettävissä varauslista -painikkeen alla.

Talkoolaisia tarvitaan edelleen. Ylämajan valmistuttua työt käynnistyvät Saunatuvan saunan puitteissa, varsinainen tupa on vielä tässä vaiheessa käytettävissä rajoitetun ajan entisessä muodossaan. Kysy tarvittaessa lisää Paavo Hiltuselta, puh. 08-3119505 tai 0500 316902.

Retki-Konttaisen hallitus odottaa edelleen niin yksityisten kuin yhteisöjenkin lunastavan Retki-Konttaisen osakkeita. Tarjoamme B-osakkeita yhteisöille (urheiluseurat, ammattiosastot ja muut ammattijärjestöt, yhteisöt sekä yritykset) sekä C-osakkeita yksityisille henkilöille tai perheille. B-osakkeen hinta on 500 € sekä C-osakkeen 200 €.

Osakkaille myönnetään 15 %:n alennus normaalihinnoista sesonkiaikana sekä muina aikoina 30 %:n alennus. Edut selviävät majoitushinnat -painikkeen alta. Huomioitavaa on, että yhdestä varauksesta ei saa kuin yhden alennuksen, jolloin edullisinta on majoittua Konttaisen osakkaana.

Osakkeen maksaneelle toimitetaan merkintätodistus osakkeen lunastamisesta. Osakkeet maksetaan Retki-Konttainen Oy:n tilille 110730-665384 . Tilisiirron ilmoitusosaan merkitään osakelaji sekä maksajan tarkat yhteystiedot puhelinnumeroineen ja sp-osoitteineen.

Comments are closed.